Jag hade tänkt uppdatera er lite angående hur det går för mig just nu. Som jag skrev tidigare har jag börjat studera igen men tyvärr började min studietid med sjuka barn och jag halkade efter lite med studierna, nu är jag däremot på rätt spår igen och det känns bra får jag säga.
 
Det är däremot inte alls lika lätt i skolan som jag tyckt förut, min hörsel har ju fått sig en törn av cellgifterna och gör att jag har väldigt svårt att höra med för mycket ljud/prat i bakgrunden. Huvudet har också mycket svårare att hålla koncentration och jag blir väldigt lätt trött i huvudet efter några timmar i skolan.
 
Alla vet ju givetvis inte om vad jag varit med om och det kan både vara skönt men också jobbigt. Det är skönt eftersom jag får chansen att vara bara jag och inte cancersjuka Ann, men det är också jobbigt på grund av att ingen vet eller förstår varför eller hur trött jag kan bli i huvudet som faktiskt är ganska jobbigt när man försöker göra skriftliga arbeten som exempel.
 
Men jag ska ge detta en chans, försöka att inte sätta för stora mål och komma igång i min egen takt. Det här är ju min chans att jobba upp kropp och knopp så jag kan fungera i vardagen igen plus att jag tar ännu ett steg mot mitt drömmål.
 
Idag har varit min första långa dag i skolan och jag måste erkänna att jag är riktigt trött på grund av alla nya intryck, information och kunskap som mitt stackars huvud fått, men jag är också väldigt glad, nöjd och stolt över att jag tar tag i mitt liv hur trött jag än är. Det blir väl enklare ju mer kroppen vänjer sig antar jag.
 
Snart är det dags för min nya kontroll iallafall, men denna gången kommer jag kontrolleras i Helsingborg och inte Lund eftersom jag inte går under någon behandling längre. Det kommer bli skönt att slippa åka iväg så långt men samtidigt känns det lite oroligt eftersom den personal som funnits genom hela min cancerresa kommer helt plötsligt inte finnas där och jag kommer behöva träffa nya ansikten som jag redan har svårt med i just detta känsliga ämne. Nå väl, det blir nog bra det också skulle jag tro, om än det är nervöst.
 
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men nu säger huvudet stopp och för att klara av morgondagens händelser behöver denna kroppen vila för idag.
 

 
Nu vet ju inte jag exakt hur många som läser min blogg men jag vet att ni är en hel del så jag tänkte passa på att fråga om det är något särskilt ni undrar eller vill att jag berättar om här i bloggen? Kanske finns det frågor ni undrar över eller önskemål om en ny Vlogg? Vad hade ni velat att jag skriver och berättar om? Det går bra att både mejla eller kommentera era svar.