Idag har jag blivit opererad under en lättare narkos, förhoppningsvis för sista gången. En operation jag var tvungen att göra akut på grund av strålskador som gett mycket ärrvävnad och vuxit ihop i livmoderhalsen i samband med tjocka slemhinnor som jag fått på grund av den hormonbehandlingen jag får som ersättning när mina egna hormoner inte fungerar längre. Allt detta har gjort att jag fått en blodansamling i buken som inte själv kunnat komma ut på grund av sammanväxningen i livmoderhalsen och det kan förklara de fruktansvärda smärtor jag haft, men detta ska nu vara åtgärdat vilket känns skönt.
 

 
Att komma tillbaka till Lund och få träffa alla dessa fantastiska sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, narkos personal och alla andra som får sjukhuset att fungera kändes som en enorm trygghet! Att alla dessutom kände igen lilla mig kändes fantastiskt och extra tryggt.
 
Det har också tagits cellprov i samband med operationen som skickas iväg på analys vilket jag får svar på vid återkontrollen om cirka en månad. Detta cellprov är en extra säkerhetsåtgärd och kommer inte göras om efter detta. Delvis på grund av strålskador som gör det omöjligt att ge fullständigt svar så hädanefter är det vanliga undersökningar och röntgen som kommer vara de vanliga kontrollerna för min del i fortsättningen.
 
Som ni vet så skänkte jag min födelsedag i stöd till barncancerfonden i år och min fond lyckades samla ihop 5202kr vilket var långt över förväntan att jag skulle klara av. Så till er som valde att stötta min fond och förgylla min födelsedag med en gåva till barncancerfonden vill jag säga ett STORT TACK till! Många tårar har rullat från mina kinder av er givmildhet och hjälpsamhet!
 

 
Igår fick jag en fantastiskt rolig nyhet från en väldigt omtänksam och hjärtlig kvinna vid namn Evelina. Det är nämligen som så att denna kvinna har ordnat så att ett specialdesignat smycke kommer säljas i mitt namn i förmån till Cancerfonden. Detta smycke säljs och är designat av Made_by_Jennie på Facebook och kommer kosta 240kr var av 40kr kommer gå direkt till Cancerfonden.
 

 
Länk till smycket finner i här:
 
https://www.facebook.com/Made_by_Jennie-1132535930106437/