Det här med näthat, vad är grejen?
Vad får personer att sitta där bakom sin skärm och spy ut fruktansvärda elakheter, skriva att ”vad synd att du inte dog” , du skriver bara i bloggen för att få uppmärksamhet”, hoppas du får ett återfall så vi slipper allt gnäll”, ”Gå och böla någon annanstans” osv osv.. Det är bara ett litet ax av vad jag fått läsa sedan jag startade min blogg och var med i tidningen.
 
Som tur är har jag ett starkare psyke än att ta åt mig av vad någon feg människa skriver bakom skärmen för att verka tuff och egoboosta sig själv genom att bete sig som ett känslokallt monster. Men alla tar inte det så lätt, alla kan inte borta av sig spydigheter, elakheter och idioti på samma sätt.
 
Allt för ofta ser jag detta, är det inte på min blogg/Facebook/internet där min sida finns så är det på andras! Till och med oskyldiga barn som kämpar för överlevnad och levnad får läsa dessa ord!
 
Vad är det för fel på er och varför önskar man okända människor lidande och död?
 
För mig helt obegripligt!
 
Mitt syfte med min blogg är att visa att sjukdomen finns, vad som händer och hitta likasinnade men även vara ett stöd för andra i samma eller liknande situation. För att upplysa för andra det jag i början av min sjukdom letade så intensivt efter men inte fann. Visa att cancer oavsett form är kämpigt och absolut har många sidor man inte innan vetat om. Ventilera mina tankar genom allt som händer och visa att man trots motgångar försöker göra det bästa av allt. Absolut inte för att ”bli känd” eller få höra att ” man borde dö för att man är ett cancerfreak” och allt annat löjligt skit ni slänger på oss som kämpar för överlevnad.
 
Ni borde skämmas ni som skriver så till andra, skaffa er folkvett och åtminstånde en gnutta medmänsklighet!
 
Godnatt!