I måndags skulle min brachy 0 blivit av, brachy innebär att två långa metallstavar på ca 40cm opereras in i livmoderhalsen direkt på tumören genom slidan, i den sätts även nålar in som ska hjälpa till att stråla på tumören beroende på vilken form tumören har, sedan packar de in slidan i speciellt förband medan en del av ställningen fortfarande är utanför kroppen. Jag blir sövd inför detta insättandet men väckt mellan för att kunna göra MR röntgen för att de ska kunna se hur den sitter så den sitter exakt på tumören. När allt är färdigt sövs jag igen och ställningen plockas bort. Detta ska göras 5 gånger var av 4 av gångerna är med den inre strålningen. 


 

 


Men som sagt i måndags blev allt uppskjutet då mina värden verkligen inte är bra, någon ytterligare cellgiftsbehandling blir det inte tal om heller då min benmärg tagit ordentligt med stryk av de fyra cellgiftsbehandlingar jag redan hunnit göra. 


Jag är dessutom extremt infektionskänslig just nu och det är ju på grund av alla låga värden, jag har iallafall fått antibiotika som i förebyggande fall ska tas fram till att mina värden ser bättre ut. Vi ska dessutom se om det finns möjlighet att göra min brachy 0 på torsdag, men just nu känns det inte så troligt om ni frågar min magkänsla.