Idag var jag iväg på mitt läkarbesök på onkologen i Lund för att få reda på om behandlingarna jag gjort tagit på cancern.
 
Och vet ni vad?!
 
JAG ÄR CANCERFRI!
 
När läkaren berättar detta för mig och min vän som följde med mig dit idag så blev jag så chockad eftersom jag ställt in mig på det allra värsta att tiden i princip stannade! Det var först så otroligt svårt att ta in, samma plats jag för 9 månader sedan fick mitt livs värsta besked på och nu satt jag här än en gång och hade vunnit över min fiende som i smyg velat ta mitt liv!
 
Inte ett öga var torrt i lokalen kan jag tala om och jag har nog aldrig känt en sådan lättnad i hela mitt liv som jag gjorde då. Glädjetårar, massor med glädjetårar!
 
Däremot ska jag in till Lunds onkologi igen nästa vecka och göra en lättare operation i underlivet. Som jag berättat tidigare får man väldigt mycket biverkningar av cytostatika och strålning, FRAMFÖRALLT strålningen! Så på grund av hormoner och strålning har jag fått sammanväxningar i underlivet som gjort att jag fått blodansamlingar vilket kan förklara min smärta och att jag blöder i tid och otid.
Sen är det en till kontroll efter det i Lund för att se om det läker fint.
 
När vi satt med min läkare efter beskedet och jag hade fått smälta nyheten lite så frågade jag om jag kunde få se mina före och efter bilder på min scanning jag gjort från första och sista gången. Jag visste att min tumör var stor, men att den var SÅ stor som jag fick se idag blev som en liten chock för både mig och min vän! Tumören har alltså varit som ett stort hönsägg när vi började behandlingen och nu finns bara lite inflammation kvar av den men INGA cancerceller! Även spridningen hade vi lyckats stråla bort från lymfkörtlarna!
 
Hädanefter kommer jag få gå på undersökningar var fjärde månad i 2 år och efter 2år kommer jag få gå på undersökningar var sjätte månad i 3 år. Håller jag mig cancerfri under dessa 5 åren kommer jag till slut få bli friskförklarad.
 
Men NU.. just nu låter cancerFRI helt underbart och så ska det förbli!
 
Tack ALLA för ert stöd, er peppning när det varit som jobbigast och all kärleksfullhet ni skänkt mig! Jag kommer INTE sluta blogga, resan är inte över förrän jag är friskförklarad och jag kommer fortfarande kämpa med mina strålningsskador men jag är Cancerfri och det ska firas hela helgen!