Det har blivit lite sämre med uppdateringarna för tillfälligt , just nu försöker jag ”dra i lite trådar” och ordna upp en plan som ska fungera för mig och min återvändo till det nya livet efter cancern och jag tror jag är på god väg. Dock är allt inte på svart och vitt än så jag suger på den karamellen innan jag kommer dela den med er. Men så fort allt är klart kommer jag berätta min just nu lilla hemlighet för er. Man vill ju inte ta ut något som kanske inte blir av i förskott, vidskeplig som jag ibland kan vara är jag rädd att det ska ge otur.
 
Jag har läst alla era kommentarer och tagit till mig en hel del av vad ni skriver till mig, det är alltid lika roligt och uppskattat när ni lämnar ett avtryck och jag kommer också snart lägga tid på att svara er alla. Tusen tack för ert stöd er kärlek och vilja att hjälpa. Tack för att ni delar era erfarenheter och känslor! På så vis känner jag att jag kanske inte är så ” knäpp” ändå och inte heller så ensam i känslor och tycke.
 
Detta inlägg avslutar jag med en bild på en av mina närmsta vänner som varit med mig under hela min cancerresa sedan dag ett! Jag är så otroligt tacksam för att vi funnit varandra trots att det varit under den tuffaste perioden i mitt liv men jag vill att du ska veta det. ❤️