Idag fick jag trots mina dåliga värden min första brachy 0, dvs den där utrustning utprovas och MR röntgen görs. Även om det idag var en risk att utföra ingreppet så gick allting bra och personalen var fantastisk! På grund av min infektionskänslighet som är väldigt hög fick jag extra antibiotika intravenöst innan sövningen samt två olika sorters antibiotika tabletter att ta hemma för att jag inte ska dra på mig en infektion. 


  Jag kände mig trygg genom hela ingreppet och jag fick bra smärtlindring, nämnde jag att personalen är fullständigt fantastisk där borta?! Vilken trygghet och värme de ger en som patient! Som jag nämnde ovan gjorde jag en MR röntgen också där de ser hur utrustningen sitter samt kan se hur tumören ser ut idag efter all yttre strålning och cellgifter och vet ni vad??!! DEN HAR KRYMPT! Inte lite utan MYCKET! Det finns inte ord att ens beskriva den glädjen och lättnaden jag kände när de väckte mig ur narkosen och berättade! Jag grät så mycket glädjetårar i operationssalen och personalen delade min glädje med mig, vissa fällde till och med en tår för mig. Detta har gett mig ny kraft att kämpa mig igenom den sista biten för att bli helt frisk. Så idag firar jag och min lilla familj att vi kommit en bit in på mållinjen. Nu gäller det!